De 2-minutenregel voor re-intergratie amsterdam

re-integratievoorziening beschut werk: die kan tevens geraken ingezet vanwege personen met ons UWV-uitkering; loonwaardesubsidie: die mag ook geraken ingezet jongeren die vanuit het voortgezet exclusief onderwijs, het praktijkonderwijs ofwel een Entreeopleiding MBO (in 6 maanden) bestaan gaan werken bij ons werkgever.

Wij gebruiken onze expertise, jarenlang samengesteld, tot ontwikkeling van lieden die zichzelf wensen oriënteren, welke willen leren of hun vakbekwaamheid willen vermeerderen.

Voorzieningen mogen bij verdere gericht zijn op service naar werk, ondersteuning voor het optimaliseren en oefenen betreffende werknemersvaardigheden en beroepsgerichte trainingen. De gemeente mag zelf re-integratie op zich nemen en contracten afsluiten of op ons andere methode samendoen met verschillende organisaties. Met een komst aangaande een Participatiewet heeft de gemeente verdere instrumenten tot zijn beschikking, bijvoorbeeld de mogelijkheid teneinde ons structurele loonwaardesubsidie te verlenen aan werkgevers en ons andere voorziening beschut werk in te richten. Een Participatiewet heeft gemeenten de ruimte teneinde alleen te bepalen die ondersteuning lieden benodigd hebben teneinde aan het werk te komen.

Werk kan zijn een cruciaal basisbestanddeel over het leven. Je werkt dit beste in ons werkomgeving die voor je past, die uitdaging en voldoening biedt en waarin jouw overweg kan met je collega’s. USG Restart helpt een ieder welke toe kan zijn aan een nieuwe stap. Gespecialiseerde service, van een allereerste gedachte over ander werk tot op de werkvloer betreffende een toekomstige chef.

In dat ontwikkeling van alleen een regie nemen kan je mensen, betreffende gevoel vanwege verhouding tussen wens en daad, adequaat ondersteunen.

U kunt altijd voor ons terug een vrijblijvend en voor niets gesprek op één met de vestigingen bij u dan ook in de nabijheid.

Daarom is voor Epheon tevens geen enig reïntegratietraject gelijk. Wij verlenen nauwelijks standaardproducten en –trajecten aan, doch stellen ú centraal. Dát is ons specialisme.

Essentieel is de persoonlijke aandacht en individuele aanpak. Er wordt ook veel aandacht besteed aan zaken die u in de weg zitten. Samen werken we er aan een andere werkkring te vinden die bij u past en waar u zich snel bij voelt. Zo komt u duurzaam aan het werk.

Daar zijn heel wat adviesbureaus op het gebied over Medewerkers & Organisatie. Héél heel wat zelfs. Daar is doch één Dijk & aangaande Emmerik. En juist beschouwd heeft u dan ook niet verdere nodig. We helpen u dan ook achterhalen wat u dan ook precies zoekt in ons baan en gaan tezamen met u dan ook op zoek tot dè perfecte baan vanwege u.

U moet zichzelf ook niet verdere proberen te verkopen aangezien het kan u toch ook niet. Van nu zal u dan ook aansluiten op het (behoefte)proces aangaande een chef. Uw uitgangspunt wordt het oplossen over zijn probleem. Daarmee lost u vanzelf de geval op.

Werk is een essentieel basisbestanddeel aangaande dit leven. Je functioneert dit beste in een werkomgeving welke voor je past, welke uitdaging en voldoening biedt en waarin jouw overweg kan met je collega’s. USG Restart ondersteunt iedereen welke toe kan zijn aan ons nieuwe stap. Gespecialiseerde begeleiding, van een eerste gedachte aan ander werk tot op een werkvloer van een toekomstige werkgever.

Daarom is bij Epheon tevens nauwelijks enig get more info reïntegratietraject identiek. We verlenen geen standaardproducten en –trajecten aan, maar stellen ú centraal. Dát is ons specialisme.

Vanuit de jarenlange expertise betreffende ttif.company op dit gebied met outplacement en werk-tot-werk activiteiten, hebben wij reeds duizenden men­sen geholpen aan ons andere baan, ons andere carrière. Dat doen we alang 40 jaar. 

Wegens kunstenaars uit al die disciplines en experts uit een culturele sector heeft Kunstenaars&CO re-integratietrajecten met.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *